Ny Vestbygd.com!

Dette er første innlegg på nye Vestbygd.com – en etterlengtet relansering av bygdas nettside! Det som er nytt, utover selve utseendet, er at driften av siden forankres i bygdeutvalget. Vi håper at dette vil gjøre at arbeidsmengden kan deles på flere, og dermed sikre en jevn aktivitet på siden.

Angående nettopp aktiviteten på siden, ønsker et samstemt bygdeutvalg å fokusere på kvalitet fremfor kvantitet. Som følge vil mange av de tallrike menyvalgene på den gamle nettsiden ikke overføres i første omgang, og heller tilføres etterhvert ved etterspørsel.

Det leder til neste poeng – det er ikke tenkt at bygdeutvalget skal utøve stålkontroll over nettstedet. Vi vil gjerne høre fra brukerne av nettsiden; ideer til forbedringer, bidrag i form av innlegg og bilder, eller hva det måtte være. Ta kontakt!

Som alltid er det litt uvant med større oppdateringer på internett. Vi håper allikevel at folket vil ta seg tid til å klikke litt rundt på siden og gjøre seg kjent med den, og at resultatet av dette blir at vi får en nettside alle kan være fornøyde med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s