Kystkulturdagan 2017!

den

Snart er det atter duket for kanskje årets største begivenhet i Vestbygda – Kystkulturdagan versjon 2017. Takket være en iherdig dugnadsgjeng er programmet fullspekket med aktiviteter for store og små, med et program som går torsdag 20. juli, til lørdag 22. juli.

Les gjerne det vedlagte programmet nøye (se nederst). Det er blant annet en del frister som med fordel overholdes, og det er mer detaljert informasjon om arrangementene – også hva de måtte koste i kroner og øre.

På torsdagen er det mulig å være med på en guidet båttur fra Voje til Kjeøy, Rinøy, Gamvika og Svensgam. Kvelden avsluttes med sang og musikk i Naustvika.

Fredagen er dagen det virkelig braker løs, med så mange forskjellige ting på tapeten at det neppe er mulig å få med seg alt (prøv!). På kvelden blir det sjømannaften på Gamle Lofotferga, med underholdning og servering.

Lørdagen blir en fortsettelse av fredagen og det blir blant annet gratis show med musikk og trylling. Dagen avrundes med den tradisjonsrike folkefesten på ungdomshuset i Voje.

Vi håper mange tar turen til dette arrangementet, og bare sånn i tilfelle tillater vi oss å minne om at det ikke finnes dårlige klær. Nei, dårlig vær. Det finnes dårlige klær, og de bør man la være igjen hjemme hvis været ikke innfrir.

Vel møtt!

Kystkulturdagan 2017 program

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s