Vestbygd-et godt sted å bo

Vestbygd er et godt sted å bo, for de som har vokst opp her, og for de som er tilflyttere. For gamle og for unge, for bønder og fiskere, for de som jobber i skole og barnehage, for de som jobber i andre næringer og for de som ikke jobber. Vestbygd – som alle andre steder – har sine utfordringer. I bunnen av disse utfordringene ligger det et folkeslag som er kjent for sin dugnadsånd og for sin rause mottakelse av nytilflyttere – uansett hvilket land de kommer fra. Vestbygdinger er arbeidsfolk, sånner som «ikkje jer sæ så lætt.»

Nettopp her ligger hovedoppfordringen. Vi gir oss ikke så lett. På nåværende tidspunkt har vi en del utfordringer i bygda, men ingen vi ikke kan løse! Har du noe som du er flink til og som kan bidra til et enda bedre lokalsamfunn? En ide om tiltak som kan gjøre bygda til et enda bedre sted å være ?  La oss få høre om det – kanskje kan bygdeutvalget bidra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s