Lia på Haug

Enebolig med masse potensiale til leie i Vestbygda

Flere bilder på Google Photos.

Plankehus (maskinlaft) på gammelt småbruk, med 10 mål tomt.
Behov for total oppussing/renovering.
Mulighet for hagebruk og hobbyhold av dyr.
Ikke strøm eller vann per dags dato.
Mulighet for båtfortøyning.
Naturen, med hav og fjell, rett utenfor døren.

Beliggenhet
Eiendommen ligger på Haug, en grend langt vest i Vestbygd. Her er det rolig og landlig, men likevel med en håndfull naboer innenfor gangavstand. Huset ligger for seg selv, ca. 100 meter fra bygdeveien. Til en eventuell båtplass er det tre minutters gange, og turen begynner ellers idet du åpner inngangsdøren.

Det er dessverre ikke havutsikt fra huset – dette får man ved å løpe opp på haugen som rager over huset i bakkant.

Muligheter
For den rette er dette en mulighet til å realisere drømmen om en landlig bolig, i et hyggelig lokalsamfunn. Eierne av eiendommen driver et gårdsbruk et steinkast unna, og denne eiendommen kunne ved interesse utgjøre et “satelittbruk” til denne gården.

Hvor mye arbeid som må utføres vil avhenge av den planlagte bruken. Skal boligen oppfylle kravene til en urban familie, er det trolig best å få satt opp et nybygg. Er man derimot interessert i en noe enklere standard (og livsstil?), er det mye som kan gjøres med dagens utgangspunkt.

Det må gjøres en hel del med huset før det kan tas i bruk. Økonomisk er det vanskelig å si hva rammene vil bli for en interessent, men noe helt vanlig leieforhold virker ikke helt sannsynlig. Kanskje man kan komme frem til å gjøre opp hele eller deler av leien i form av arbeid? Eierne er i alle fall interesserte i å investere i eiendommen, under rette omstendigheter, f.eks. for å få til en normal vann- og strømforsyning.

Salg er ikke utelukket.

Ymse
Stedet ligger ca. 45 minutter fra krysset på Kanstad.
For mer detaljert informasjon om bygningens tilstand, ta kontakt. Det finnes bl.a. en takstrapport fra 2006.

Kontakt Andreas Poléo på telefon 94 21 29 10 eller andreas.poleo@gmail.com angående denne eiendommen.